•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se novo 'Bekstvo iz New Yorka'

Već godinama je Hollywood lud za remakeovima. Kao da ni jedan poznatiji film ne može jednostavno ostati takav kakav je nego ga nakon određenog vremena jednostavno moraju prepraviti. Ista se stvar događa sa prequelima (prethodnicima) i rebootovima u poslednjih petnaestak godina. I sada se radi još jedan.

20th Century Fox, isti studio koji je ponovno napravio Planetu majmuna 2001. godine, sada ima u planu napraviti remake filma Bekstvo iz New Yorka. Neil Cross, čovek koji stoji iza BBC-jeve serije Luther, trenutno je odabran za pisanje scenarija.

O remakeu filma Bekstvo iz New Yorka već se godinama raspravlja. Sigurno je Foxov uspeh serijala Planeta majmuna bio jedan od podsticaja da počnu da razmišljaju kako bi mogli postići sličan uspeh sa nekom drugom franšizom. Novi filmaši će sigurno započeti sa potpuno novim serijom filmova, najverojatnije imaju u planu trilogiju, jer danas niko u Hollywoodu ne ostaje na samo jednom filmu.

Originalni film Bekstvo iz New Yorka, iza kojeg stoji John Carpenter, izašao je 1981. i odmah postao veliki hit i naučno-fantastični klasik. Film je smešten u budućnost, u 1997. godinu. Ostrvo New York Cityja pretvoreno je u jedan veliki zatvor u kojem je smešteno više od tri miliona osuđenih kriminalaca. Kurt Russell glumio je lika poznatog pod imenom Snake Plissken. Plissken je vrhunski kriminalac koga angažuju da spasi predsednika čiji je avion sletio na opasnu teritoriju njujorškog zatvora.

Za sada još nema dodatnih informacija vezanih uz remake Bekstvo iz New Yorka tako da nije poznato ni kada planiraju početi s produkcijom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila