•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mr. Bean se i zvanično razveo

Stihija razvoda se iz Hollywooda seli u Veliku Britaniju. Rowan Atkinson (60), poznatiji kao Mr. Bean, zvanično je okončao svoj 24-godišnji brak sa BBC-jevom šminkerkom Sunetrom Sastry (54). Par se prvobitno razišao sredinom prošle godine, a sada je njihov razvod zvaničan i to zbog mlade glumice Louise Ford (32).

Kako se navodi, saslušanje na sudu trajalo je manje od jednog minuta, a bivši supružnici, koji su se upoznali tokom osamdesetih godina prošlog veka, na njemu nisu bili ni prisutni.

Rowan i Sunetra bili su jedni od najbogatijih parova iz sveta zabave u Velikoj Britaniji, a zajedničko bogatstvo procenjuje se na 70 miliona funti. Par ima dvoje dece, Bena (22) i Lily (20).

- Sunetra je još uvek ljuta što ju je ostavio zbog toliko mlađe žene - rekao je jedan od izvora.

Atkinson je, naime, već 18 meseci u vezi s glumicom Louise Ford, poznatoj po ulogama u serijama "Misfits" i "Sky's Chickens". Louise i Rowan zajedno su glumili u pozorišnoj komediji pod nazivom "Quartermaine's Terms", a paparaci su primetili da nakon izvođenja ovog komada zajedno odlaze na večeru. Nekoliko dana posle toga, novopečeni emotivni partneri boravili su u glumčevom novoiznajmljenom stanu na jugu Londona.

Poznati glumac se nakon toga nije pojavljivao u javnosti u društvu svoje supruge, što je podstaklo sumnje da odnos sa Louise nije samo obična afera. Sumnje su bile potvrđene kada se Rowan nije pojavio na porodičnom venčanju svog nećaka, nakon čega je objavljeno da legendarni komičar svoj porodični dom napušta zbog znatno mlađe kolegice.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...