•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi 'Ratovi zvezda' nisu 'nostalgično putovanje'

Nešto više od nedelju dana uoči pohoda na svetske bioskope, sadržaj dugo očekivanog nastavka „Ratova zvezda“ i dalje se čuva u najstrožoj tajnosti.

Sedma epizoda popularne naučnofantastične sage, prva nakon deset godina, u srpske bioskope stiže 17. decembra, a u američke dan kasnije.

Glumačka ekipa, u kojoj su veterani, poput Harisona Forda i Keri Fišer, koje ćemo ponovo gledati u ulozi Hana Sola i princeze Leje, kao i neka nova lica poput Oskara Ajsaka, Džona Bojega, Lupite Nijongo, Dejzi Ridli, okupili su se u nedelju u Los Anđelesu na nepoznatoj lokaciji.

Sa tog sastanka gotovo da nije „procurila“ nijedna informacija. Znatiželjnim reporterima, reditelj Džej-Džej Abrams je kasnije na konferenciji za novinare rekao da želi da publiku zadrži u potpunoj neizvesnosti kako bi iznenađenje bilo što veće.

„To neće biti nostalgično putovanje, ali smo morali da se vratimo unazad da bismo mogli da krenemo napred“, objasnio je Abrams.

Radnja Buđenja sile odvija se 30 godina nakon Povratka džedaja.

Od prvog filma, snimljenog pre četiri decenije,Ratovi zvezda su stekli generacije vernih obožavalaca. Zvezdana avantura je sebe upisala u istoriju pop kulture i postala jedna od najvećih filmskih franšiza svih vremena.

Zahvaljujući Ratovima zvezda Harison Ford, Keri Fišer i Mark Hamil postali su planetarne zvezde.

Ford nije krio zadovoljstvo što je ponovo imao priliku da tumači lik Hana Sola.

„Zahvalno je biti deo ove priče. Lepo je raditi na nečemu što ljudi željno iščekuju. A i zabavno je ponovo baratati ovim igračkama“, našalio se slavni glumac čija će uloga u filmu biti da napravi „most“ između prošlosti i budućnosti.

Jedna od najvećih misterija novog filma je Luk Skajvoker. Primetno je odsustvo džedaj majstora sa zvaničnog postera, a Hamil, čije se ime nalazi na špici, nije prisustvovao konferenciji za novinare, čime je još više podstakao radoznalost ljubitelja svemirske pustolovine.

„Svestan sam značaja koji publika pridaje ovim filmovima i zahvalan sam što se ta pažnja prenosila kroz generacije i što interesovanje i dalje postoji”, naglasio je Ford.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...