•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi intervju Sofie Vergare nakon udaje

Sofia Vergara se vratila sa medenog meseca sa jednog privatnog karipskog ostrvca. Prezgodna Kolumbijka prvi je intervju kao udata žena dala svojoj staroj prijateljici Ellen.

Zamerila joj je što joj nije došla na venčanje.

"Zašto se nisi malo više potrudila? Nije da te produkcija ne bi pričekala jedan dan", rekla joj je Sofia, na što joj je Ellen odgovorila da ju ne mogu čekati: "Moram raditi šou svaki dan. Da si se udavala u gradu… Ali, ti si izabrala Floridu".

Bilo je to venčanje teško 4 miliona dolara. Čak milion je Sofia dala za cveće.

Na svadbi je bilo četiristo ljudi. Zabava je, kaže Sofia, potrajala do zore i to uz kompletnu ekipu iz Moderne porodice.

"Imali smo i after party. Nisu se svi opili. Cela ekipa Moderne porodice je bila tamo i bili su pripiti. Bio je i Ed O'Neill", otkrila je Sofia.

Podeli:



Preporucujemo