•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harrison Ford za ulogu u prvim 'Ratovima zvezda' dobijao 1000 dolara nedeljno

Nekada davno, u dalekoj galaksiji... hollywodski superstar Harrison Ford je u prvom delu prve trilogije "Ratova zvezda: Nova nada" iz 1977., glumio za 1000 dolara nedeljno, kazao je glumac voditelju ameriÄkog tv-showa Good Morning America emitovanom na ABC-ju. Glumac je kazao i da je najpre odbio ulogu zbog premalog honorara, ali na kraju je pristao na ponuÄ‘enu cifru.

U najnovijem filmu iz serijala "Sila se budi" sedamdesettrogodišnji Ford glumi šarmantnog svemirskog odmetnika Hana Sola. Glumac je jedan od retkih koji su videli novi film JJ Abramsa i pre poÄetka prikazivanja u ameriÄkim bioskopima.

"OdliÄan film, sjajan", odgovorio je na voditeljevo pitanje o zadnjem filmskom ostvarenju, ali na pitanje o honoraru nije imao komentar.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu