•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Borat ismejavao Trumpa i napravio šou u emisiji Jimmyja Kimmela

Poznati britanski komičar Sacha Baron Cohen napravio je šou u emisiji Jimmyja Kimmela. Poznat po svom originalnom humoru, sarkazmu i ironiji, Cohen je u emisiji uskrsnuo svoj urnebesni alter-ego Borata.

Novi lik koga je kreirao poznati glumac i komičar je američki biznismen Donald Trump.

- Jedina osoba koja bi zabranila muslimane je neko ko ima kokošiji mozak. To je očigledno parodija bogatog američkog rasiste - rekao je Borat.

Voditelj Kimmel dodao je na to da je Trump ipak stvarna osoba.

- On čak ni ne izgleda stvarno, Sada znam šta se desilo sa stidnim dlačicama Pamele Anderson. One su na njegovoj glavi! - dodao je Borat na Kimmelove reči.

Pogledajte šou koji je Borat priredio u emisiji Jimmyja Kimmela.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...