•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiven Soderberg snima interaktivni film sa Šeron Stoun

Američki reditelj Stiven Soderberg planira da u saradnji sa kanalom HBO snimi "interaktivni film".

Prema pisanju lista Variety, reč je o eksperimentalnom ostvarenju, pod naslovom "Mosaic", čiju će radnju pomoću specijalne aplikacije određivati sama publika.

''Mosaic' će pružiti novi doživljaj filmske priče i iskustvo koje će gledaoci moći da podele s drugima", rekao je reditelj filmova "Erin Brokovič" i "Igraj svoju igru".

On smatra da će njegov inovativni projekat zahtevati stvaranje nove kategorije nagrada Emi.

Soderberg, koji se proslavio filmom "Seks, laži i video trake" (1989) sa Džejmsom Spajderom i Endi Mekdauel, izabrao je Šeron Stoun za glavnu ulogu.

Slavna holivudska glumica davaće repliku Garetu Hedlundu, koji je široj publici poznat po filmovima "Troja", "Tron: Nasleđe" i "U glavi Luina Dejvisa".

Snimanje filma počinje u toku ovog meseca.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...