•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlijeva 'mama' u vezi s 32 godine mlađom kolegenicom

Holland Taylor, koja u seriji "Dva i po muškarca" glumi Charliejevu majku Evelyn Harper, pojavila se na premijeri filma "Carol" sa 32 godine mlađom kolegenicom Sarah Pualson, poznatoj po ulozi u seriji "Američka horor priča".

Nakon njihovog zajedničkog pojavljivanja krenule su glasine da su glumice puno više od samo prijateljica, a Holland je to i potvrdila za časopis People.

- To je najljepša stvar koja se mogla dogoditi u mom životu. 15 godina sam pila antidepresive i toliko sam bila potonula da se danas pitam kako sam uspela to da preživim - kazala je Taylor, koja je do nedavno krila svoju seksualnost, a o njoj je progovorila u radijskom intervjuu pre nekoliko meseci. Tada je rekla da je napokon "pronašla pravu ženu" i da sa njom planira i brak.

Paulson je 2004. godine bila u "javnoj" vezi s glumicom Cherry Jones.

Film Todda Haynesa "Carol", na čijoj su se premijeri prvi put pojavile zajedno, govori o mladoj devojci koja se zaljubljuje u stariju, udatu ženu, 1950-tih u New Yorku.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu