•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sheldon i Amy nakon šest sezona serije konačno imaju seks

U najnovijoj epizodi devete sezone serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) koja će biti emitovana u četvrtak u 20 sati na CBS-u Sheldon Cooper, koga igra Jim Parsons i Amy Farrah Fowler, koju igra Mayim Bialik će konačno imati seks, nakon više od šest sezona serije.

"Amy je sve vreme bila zainteresovana za neku vrstu fizičkog kontakta i ona je bila glavna inicijatorica, ali ovaj put je Sheldon bio taj koji je inicirao seks. Sheldon je želeo da Amy na njen rođendan koliko mu znači, a ovo je bila jedna od stvari s popisa na osnovu koje joj je to mogao pokazati", kazala je Mayim Bialik, glumica koja igra Amy.

Radnja serije "Teorija velikog praska" smeštena je u Pasadeni (država Kalifornija), a glavni likovi su dvojica genijalaca (eksperimentalni fizičar Leonard Hofstadter i teoretičar fizike Sheldon Cooper), njihova komšinica (konobarica s glumačkim aspiracijama Penny) i dvojica Leonardovih i Sheldonovih prijatelja i kolega (Howard Wolowitz i Rajesh Koothrappali).

U kasnijim sezonama, još tri lika su se profilirala u glavnu glumačku postavu: Leslie Winkle (Leonardova, Sheldonova i Rajeshova kolegenica s posla), Bernadette (na početku pojavljivanja studentica mikrobiologije i konobarica, koja nakon relativno kratkog vremena završi studije i zaposli se u farmaceutskoj industriji, kasnije Howardova devojka i supruga) i Amy Farrah Fowler (Sheldonova prijateljica, kasnije i devojka, neuronaučnica, često secira mozgove i izvodi razne luckaste eksperimente na primatima).

"Uzbudljivo je videti koliko su se likovi razvijali od samog početka i kako su sada u stanju da imaju stvarne, duboke veze", kaže Chuck Lorre, izvršni producent serije, koji je zadužen i za brojne druge naslove u oblasti humorističkih serija, poput serija "Dharma & Greg" ili "Two and a Half Men".

Serija "Štreberi" je sa emitovanjem počela 24. septembra 2007. godine na američkoj televizijskoj mreži CBS. Trenutno se emituje deveta sezona, a planovi su da će se snimati i deseta.

Gledanost serije u SAD-u iz sezone u sezonu raste sve više pa je tako premijera treće sezone u septembru 2009. godine bila najgledanija od svih ostalih emisija prikazanih na CBS-u te večeri skupivši 12,83 miliona gledaoca pred male ekrane.

Svaka od epizoda serije "Štrebera" dostiže preko 21 milion prgleda samo sedam dana nakon emitovanja.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...