•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kritičari i publika: Sila se vratila u velikom stilu!

Širom sveta obožavaoci su „Ratova zvezda“ čekali nastavak planetarno popularne naučno-fantastične sage. Ni kritičari nisu ostali ravnodušni, a pohvale samo pristižu.

Piter Bredšo iz Gardijana ocenio je film kao „neverovatan, melodramatičan i sentimentalan, ali i vrlo uzbudljiv i pun energije”. Indipendentov kritičar Kristofer Vuton dao je ostvarenju četiri od pet zvezda.

„Ratovi zvezda: Buđenje sile je objektivno možda i najbolji film iz cele sage i bio bi nedodirljiv da je izašao prvi”, obrazložio je svoju odluku Vuton.

Todu Mekartiju iz Holivud reportera nije falilo reči hvale za film. „Sila se vratila! U velikom stilu i to kao najbolje ostvarenje Ratova zvezda, bilo film, televizijska serija, video-igra ili crtani. Ratovi zvezda: Buđenje sile daje novu energiju i život u praznu franšizu i diže je iz mrtvih”.

„Sve što mogu da kažem je da Buđenje sile vraća divna sećanja i izaziva osećanja kao i četrvrta epizoda Nova nada koja je izašla 1977. godine. Pregršt humora, akcije, drame i srca”, istakao je Džon Hiskok iz Dejli mirora.

Milioni obožavalaca širom sveta slažu se sa ovim ocenama. „Sve ono o čemu sam sanjao. Apsoultno fantastično“, bio je komentar jednog obožavaoca, Brendona Džeksona.

„Želeo bih da vam ispričam sve ali ne mogu, mada je bilo sjajno. Bilo je divno, sve ono što sam čekao. Nećete biti razočarani“, dodao je Džekson.

Priča filma, koji je režirao Džej-Džej Abrams, nastavak je sage koja je svoju istoriju započela 1977. godine.

Postojala su tri nastavka između 1999. i 2005. godine, koja nisu dobro prihvaćena.

Međutim, obožavaoci su za najnoviji film rekli kako se magija vratila. „Osećaj je isti kao kod prve trilogije. Osećao sam se kao da sam kod kuće. Džej-Džej i ekipa su toliko dobro ovo izveli“, prokomentarisao je Majk Sena, nakon gledanja filma.

Zvezde filma Harison Ford, Keri Fišer i Mark Hamil u najnovijem nastavku udružili su se sa novajlijama Dejzi Ridli i Džonom Bojegom.

Zaplet je bio skrivan pod velom tajnosti mesecima, sa tek nekoliko otkrivenih detalja. Recenzije filma trebalo bi danas da budu objavljene.

„Veoma emotivan i lud film, savršen. Obožavam celu postavu, pucnjevi su bili sjajni, kao i zvuk“, rekao je mladi obožavaoc, Kol Diki. „Bilo je dosta drame i mislim da je zaista sjajan film“.

Kreatora Džordža Lukasa, koji je 2012. godine prodao franšizu „Dizniju“ za četiri milijarde dolara, u ponedeljak na premijeri dočekale su ovacije od strane publike.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu