•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spilberg i Pepa Prase u novom filmskom poduhvatu

Stvaralac Pepe Praseta, kompanija “Entertainment One”, udružila se sa kompanijom poznatog režisera “Steven Spielberg’s DreamWorks Pictures” kako bi stvorili novi film, televiziju i digitalnu kompaniju.Kompanija “Entertainment One”, naime, želi da se proširi izvan svog popularnog crtanog filma, Pepe Praseta.

Novonastalo zajedničko preduzeće, kompanija „Amblin partneri“, imaće filmske distributivne zadatke u novim projektima, uključujući i produkcije u delima kao što su The BFG i The Girl on the Train.

„Amblin partneri“ će, takođe, imati podršku od indijske kompanije “Reliance Group” i “Participant Media” – firme koju predvodi bivši predsednik sajta I-Bej, Džef Skol.

‘Amblin partneri’ će stvoriti sadržaj koristeći ‘Amblin’, ‘DreamWorks’ i brendove koji učestvuju… Da bi pričali priče koje se odnose na široki spektar publike“, navodi se u saopštenju “Entertainment One”.

Ta kompanija nije otkrila veličinu svog udela u „Amblin partnerima“.

Ime Amblin potiče od imena kratkog Spilbergovog filma iz 1968. godine, koji je njegovu karijeru podigao na viši nivo. Kasnije je formirao preduzeće pod nazivom „Amblin".

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu