•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bill Cosby uzvraća udarac

Slavni glumac komičar Bill Cosby odlučio je da podnese tužbu protiv sedam žena koje su ga ranije optužile za seksualno zlostavljanje. Cosby je na udaru javnosti zbog višestrukih optužbi da je seksualno zlostavljao desetine žena. Sada je odlučio da podnese kontratužbu zbog klevete i narušavanja reputacije.

Cosby je u obrazloženju tužbe istakao kako su ga "neosnovane" tužbe koštale brojnih projekata, a između ostalog i nove komedije na NBC-u.

Njegova braniteljica Monique Pressley je istakla kako su žene protiv njenog klijenta iznosile lažne, maliciozne i pogrdne optužbe za bludne radnje, a sve s ciljem pribavljanja imovinske koristi.

Zbog narušavanja ugleda i klevete Cosby je tužio Tamaru Green, Theresu Serignese, Lindu Traitz, Louisu Moritz, Barbaru Bowman, Joan Tarshis i Angelu Leslie. Njihov advokat Joseph Cammarata smatra kako Cosby ovim činom želi skrenuti medijsku pažnju, i da postoje još desetine žena koje će potvrditi da ih je glumac seksualno zlostavljao.

Sve dosadašnje optužbe Cosby je negirao. Njegovi branitelji su naveli da je glumac odlikovan brojnim nagradama, među kojima su Emmy iz 1998. godine i predsednička Medalja slobode iz 2002. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...