•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Ratovi zvezda' jure ka prvoj milijardi!

Kompanija „Volt Dizni“ u subotu je navela u saopštenju da je film Ratovi zvezda: Buđenje sile imao zaradu od 890,3 miliona dolara širom sveta do 25. decembra i da će ovog vikenda dostići milijardu dolara.

Kompanija „Rentrak“, koja se bavi ovim tipom istraživanja, pretpostavlja da će film „udariti“ milijardu najkasnije danas, što je 12. dan od njegovog prvog prikazivanja.

Aktuelni rekorder je film Svet iz doba Jure, koji je 13 dana od dana premijere dostigao milijardu dolara na blagajnama ranije ove godine, rečeno je iz „Rentraka“.

Novi Ratovi zvezda prestigli su Svet iz doba Jure već tokom prvog vikenda, sa 529 miliona dolara zarade na globalnom nivou.

Iz kompanije „Volt Dizni“ je rečeno da su Ratovi zvezda zaradili 440,4 miliona dolara u SAD i Kanadi od prodaje karata i 449,9 miliona dolara na međunarodnom nivou, dok će se u Kini, drugom po redu svetskom filmskom tržištu, prikazati devetog januara.

„Dizni“ je kupio slavnu franšizu od Džordža Lukasa 2012. godine za 4,05 milijardi dolara, i planira novu trilogiju filmova do 2019. godine.

Franšiza će takođe biti uključena u „Diznijeve“ tematske parkove u SAD, sa droidima, svemirskim brodovima i stvorenjima iz svemira koje je Lukas kreirao 1977. godine i koje se nalaze daleko u galaksiji.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...