•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pirati vs Holivud: Procureli najveći filmovi godine

Hakerska grupa ukrala je neke od najvećih filmova godine i preti da će ih objaviti na internetu.

Pirati koji sebe nazivaju Hive-CM8 tvrde da su došli do visokokvalitetnih verzija Tarantinovog “The Hateful Eight”, Injarituovog “The Revenant” sa Leonardom Dikapriom i drame Vila Smita “Concussion”.

Grupa je već počela da objavljuje neke od filmova i obećava da će u narednim danima moći da se nađe barem novih filmova na internetu.

Hakeri su došli do DVD screeners verzija, koje obično dobijaju novinari i kritičari, pre svetskih premijera.

Nemoguće je saznati koliko puta su dosad objavljeni filmovi preuzeti, ali firma Excipio koja se bavi različitim statističkim analizama, procenjuje da je Tarantinov film preuzet 1,3 miliona puta za 24 sata.

Hive-CM8 svojevremeno je preuzela odgovornost i za objavljivanje piratskih verzija “Hobita”, “12 godina ropstva”, “Društvene mreže” i “Interstellar”.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...