•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Dauni Džunior pomilovan

Kalifornijski guverner Džeri Braun potpisao je pomilovanje za glumca Roberta Daunija Džuniora zbog kršenja zakona, zbog kog je pre 20 godina poslat u zatvor.

Braun je potpisao 91 pomilovanje za ljude koji su već deset godina van zatvora i potpuno su se rehabilitovali. Same osude ostaju u policijskim dosijeima

Glumcu je policija 1996. godine u automobilu pronašla kokain, heroin i pištolj, a 1999. godine poslat je u zatvor zbog kršenja uslovne slobode.

Uprkos tome što je bio u veoma teškom psihičkom i fizičkom stanju, Dauni Džunior je uspeo, uz pomoć prijatelja, da se izvuče i ponovo počne da glumi u filmovima.

Poslednjih godina glumio je u nekoliko holivudskih blokbastera, poput Šerloka Holmsa, Ajronmena i Osvetnika.

„Robert Dauni Džunior živeo je iskreno i uzorno, pokazao da je moralna ličnost i ponašao se u skladu sa zakonom. Platio je dug društvu i zaradio potpuno u bezuslovno pomilovanje“, naveo je guverner Kalifornije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu