•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najbrži miš na svetu stiže na velika platna

Studio Warner Bros. odlučio je da obraduje sve starije i mlađe obožavoce crtanog filma Spidi Gonzales, a nakon što je projekat o njegovoj dugometražnoj verziji godinama bio u drugom planu, najbrži miš na svetu munjevito juri na veliko platno.

Sve fanove najbržeg miša na svetu, Spidija Gonzalesa, očekuje veliko iznenađenje – stiže nam savremena adaptacija klasičnog lika Friza Frelenga i Hawleyja Pratta. Miš Spidi Gonzales u istoimenom se crtanom najčešće suočavao s mačkom Silvestrom ili patkom Dačom, a uvek je izlazio kao pobednik.

Premda se dugo vremena činilo kako od projekta neće biti ništa, izgleda da se u Warner Brosu.-u napokon pojavio neko ko je projektu dao vetar u leđa.

Studio će morati da reši i jedno goruće pitanje koje se zbog Spidyja stalno postavljalo – zbog prikrivenog rasizma i neosetljivosti vidljive u crtanom, isti se morao prestati prikazivati na Cartoon Networku.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo