•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zach Galifianakis je novi Joker u crtiću LEGO Batman

I dok svi nestrpljivo čekamo kakav će Jared Leto biti Joker u filmu Suicide Squad, stiže vest o jednoj malo drugačijoj verziji: onoj animiranoj kojoj će glas pozajmiti komičar Zach Galifianakis.

The Hollywood Reporter javlja da je glumac u završnim pregovorima za jednog od glavnih negativaca u novom LEGO dugometražnom animiranom filmu, spin off-u uspešnog filma iz prošle godine. Kao Batmana ćemo ponovno slušati Willa Arnetta.

Podsetimo se, režiju filma je preuzeo Chris McKay, a scenario je poveren Sethu Grahameu-Smithu dok je još jedna od poznatih glasovnih uloga pripala Michaelu Ceri (Robin).

Zacha Galifianakisa ćemo uskoro gledati u romantičnoj drami Tulip Fever i akcionoj komediji Masterminds, a glumac još trenutno snima humorističnu seriju Baskets i komediju Keeping Up with the Joneses koja u bioskope stiže u aprilu 2016. godine.

LEGO film je zaradio skoro 470 miliona dolara širom sveta, a osim spin off-a u planu je i nastavak originala.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...