•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rob Lowe pozajmljuje glas Simbi

Rob Lowe i Gabrielle Union postaju deo životinjskog kraljevstva.

Njih dvoje su odabrani da pozajme svoje glasove Simbi i Nali u nadolazećem nastavku Kralja lavova, filmu The Lion Guard koji radi Disney Channel, a u pripremi osim filma imaju i televizijsku seriju.

James Earl Jones i Ernie Sabella će reprizirati svoje uloge iz originalnog hit filma iz 1994. godine kao Mufasa i Pumbaa. Max Charles će svoj glas pozajmiti Simbinom drugorođencu Kionu.

The Lion Guard će se vrtiti oko Kiona koji će preuzeti ulogu vođe Lion Guarda, ekipe životinja zaduženih za očuvanje Ponosne zemlje. Umesto da odabere najodvažnije i najsnažnije lavove da mu pomognu, Kion pomoć traži od svojih prijatelja za koje veruje da imaju najherojskije kvalitete.

U toj grupi nalaze se njegov najbolji prijatelj Bunga, neustrašivi jazavac (Joshua Rush); Ono, čaplja intelektualac (Atticus Shaffer); Fuli, pouzdani gepard (Diamond White); i Beshte, prijateljski i pozitivan nilski konj (Dusan Brown).

The Lion Guard: Return of the Roar će poslužiti kao uvod za nadolazeću seriju The Lion Guard, koja će se početkom 2016. početi da se prikazuje na Disney Channelu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu