•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ratovi zvezda oborili rekord Titanika

Sedmi nastavak poznatog filmskog serijala „Ratovi zvezda“ -„Budjenje sile“, zaradio je 740,3 miliona dolara i postao je drugi film po zaradi u svetu za samo 19 dana prikazivanja.

Novi film o ratovima zvezda preti da ugrozi prvo mesto naučno-fantastičnog ostvarenja „Avatar“, koji je za 72 dana prikazivanja zaradio 750,5 miliona, dok je oborio rekorde filmova „Park iz doba jure“, koji je zaradio 652,3 miliona dolara, i „Titanika“ sa 658,7 miliona dolara.

Tokom novogodišnjeg vikenda film „Ratovi zvezda – Budjenje sile“ zaradio je samo u Americi 88,3 miliona dolara i ostaje najtraženiji film na biletarnicama u poslednje tri nedelje.

Širom sveta novi nastavak sage „Ratovi zvezda“ zaradio je 96,3 miliona dolara tokom ovog vikenda, dok se početak prikazivanje filma u Kini očekuje 9. januara.

Sudeći po interesovanju publike, „Ratovi zvezda – Budjenje sile“ ostaće najgledaniji film još neko vreme, ali su nova filmska ostvarenja, „Tatina kuća“ i „Sestre“, pokazala da su jaki konkurenti.

Film „Tatina kuća“, komedija sa Vilom Farelom i Markom Volbergom, drugi je po zaradi sa 93,7 miliona dolara od početka prikazivanja, dok je filmsko ostvarenje „Sestre“ zaradilo 61,7 miliona dolara do sada.

„Kada pogledamo koliko ljudi se interesuje za ova dva nova filma, videćemo da su oni protivteža ‘Ratovima zvezda’“, izjavio je medijski analitičar Paul Dergarberijan.

Krvavi vestern režisera Kventina Tarantina „The Hateful Eight“ (Omrznuta osmorica) zaradio je 16,2 miliona dolara u prvom vikendu prikazivanja.

„Ima još mnogo publike koja želi da vidi Tarantinov film, gledaoci žele da vide šta je sada smislio Ovo možda nije njegov najbolji film, ali dobro napreduje“, izjavio je Dergarberian.

Novi animirani film „Alvin i veverice – Velika avantura“ zaradio je u novogodšnjem vikendu 11,8 miliona dolara i zauzeo četvrto mesto po gledanosti.

Početak Nove godine obeležio je veliki porast broja gledalaca u bioskopima za čak 24,5 odsto u odnosu na prošlu godinu , što je najveća zarada od sezone 2009-2010. godine, kada su se u bioskopima peikazivali „Avatar“ i „Šerlok Homs“.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...