•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Game of Thrones: Šesta sezona stiže pre knjige

George RR Martin potvrdio je da poslednji roman „Igre prestola“ neće biti objavljen pre nove sezone TV serijala.
RR Martin propustio je još jedan rok za objavljivanje knjige, što znači da ćemo šestu sezonu serije gledati na TV-u pre no što nam roman stigne u ruke. Pisac se u subotu ujutro na svom blogu obratio čitaocima sledećim rečima:

Verujte mi, ne uživam pišući ove reči. Niste sami u svom razočaranju. Moji urednici i izdavači su razočarani, HBO je razočaran, agenti, strani izdavači i prevodioci su razočarani… ali niko nije razočaran više od mene. Već mesecima samo želim da mogu da kažem: ‘Završio sam i dostavio Vetrove zime tokom, odnosno pre isteka 2015.’ Ali knjiga nije završena.
Ovo nije prvi rok koji Martin nije ispoštovao. Kako bi k

njiga, originalno nazvana „The Winds od Winter“, izašla pre nove sezone TV serije koja će biti emitovana u aprilu ove godine, prvobitni rok za dovršavanje bio je jesenas. Martin je krivicu svalio na pretrpan raspored i putovanja na koja je morao de. Izjavu nastavlja ovim rečima: „Propustio sam rok za Noć veštica, a sada sam propustio i rok do kraja godine. To gotovo sigurno znači da ‘Vetrovi Zime’ neće biti objavljeni pre šeste sezone Igre prestola koja premijerno kreće u aprilu.“

Ovo, naravno, povlači mogućnost da će čitaoci u seriji moći da vide mnogo toga što bi im moglo umanjiti uživanje u knjizi. Na pitanje hoće li serija ‘pokvariti’ knjigu, Martin odgovara:

Možda. Da i ne. Gledajte, nikada nisam mislio da će serija biti jednako popularna kao i knjiga, ali jeste. Show je sniman brže nego što sam ja pisao. Postoje i drugi razlozi, naravno, ali to je glavni. S obzirom na situaciju, u šestoj sezoni ‘Igre prestola’ čitaocima će nesumnjivo biti otkrivene neke stvari i gledaće i ono što se još nije dogodilo u knjigama. Godinama su moji čitaoci bili ispred gledalaca. Ove godine biće obrnuto. Kako ćete se nositi s time… hej, to zavisi od vas.

Website:mtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...