•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sećate li se Chandlera iz serije 'Prijatelji'?

Matthew Perry, koji je u megapopularnoj humorističkoj seriji "Prijatelji" igrao Chandlera Binga, simpatičnog zavodnika, danas, iako 46-godišnjak izgleda daleko od zgodnog i privlačnog muškarca.

Perry se trenutno nalazi u Londonu gde za 2. februar priprema izvođenje autorske predstave "Kraj čežnje", u kojoj će i sam glumiti. Fotografi nisu mogli propustiti da zabeleže njegov trenutni fizički izgled dok je šetao gradom.

Neobrijan i sa cigaretom u ruci, nekadašnja glumačka zvezda izgleda potpuno zapušteno.

"Prošlo je 12 godina od kada sam zadnji put glumio u ovoj predstavi, tako da sam veoma uzbuđen", istakao je Perry u komentaru predstave koju priprema u Londonu.

Tokom karijere Perry je nekoliko puta bio na rehabilitaciji i odvikavanju od zavisnosti od lekova protiv bolova, što je u značajnoj meri uticalo na njegovu karijeru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...