•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mariah Carey kao načelnik Gordon u novom 'Lego Batmanu'

Tok audicija za animirani film kuće Warner Bros The Lego Batman Movie do sada je bio izuzetno zanimljiv i mnogi su oduševljeni izborom glumaca koji će pozajmiti svoj glas glavnim likovima.

Ekipu trenutno predvodi Will Arnett koji je glas dati Batmanu, a već je do sada poznat iz brojnih crtića poput Lego (2014), Kako je Gru ukrao mesec (2010), Juhu-hu (2007) i Ninja kornjače (2014). Uz Arnetta u filmu ćemo još čuti Ralpha Fiennesa (Skyfall, Spectra) kao batlera Alfreda, Michaela Cerau (Juno) kao Robina, Rosario Dawson (Sin City) kao Batgirl i legendarnog komičara Zacha Galifianakisa (Mamurluk) kao Jokera.

Od za sada poznate navedene postave može se reći da je svaki lik prilično precizno biran, stoga je sve začudila vest objavljena nakon poslednje audicije. Kako donosi Deadline u novom Lego Batmanu načelniku Gordonu svoj glas će pozajmiti poznata pevačica Mariah Carey, koja se nije ni najmanje proslavila pojavljivanjem na velikom platnu u muzičkoj romansi Glitter, ali je od tada popravila utisak glumeći u drami Precious (2009). Još nam ostaje da vidimo kako su producenti zamislili njenu izvedbu šefa policije Gothama.

The Lego Batman Movie u bioskope stiže 10. februara, 2017. godine, a ako ste ranije željni animiranog Batmana, Batman Bad Blood možete pogledati od 16. januara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...