•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osmi nastavak filma 'Fast and Furious' bi trebao biti sniman na Kubi

Osmi nastavak Universalovog akcionog serijala "Paklene ulice" (Fast and Furious 8) bi nakon više od pola veka trebao biti prvi holivudski film koji će biti snimljan na Kubi.

Američki magazin "Variety" javlja da su pregovori i izdavanje potrebnih dozvola za snimanje filma na Kubi u završnoj fazi, a da će se film snimati na različitim lokalitetima Kube, New Yorka i Atlante. Iz kompanije Universal Pictures je saopšteno da je ekipa zadužena za taj deo posla već posetila Kubu i potencijalne lokalitete snimanja i da su izuzetno zadovoljni idejom snimanja na tom ostrvu.

Osmi nastavak ovog serijala će režirati F. Gary Gray, a u glumačkoj ekipi će ostati poznata imena poput Vin Diesela, Dwaynea Johnsona i Jason Stathama. Ekipi bi na snimanju na Kubi najveći problem mogla predstavljati činjenica da tamo skoro da i nema internet konekcije.

Nedavni dogovor vlasti Kube i SAD o procesu normalizacije odnosa i okončanja višedecenijske izolacije Kube su otvorili mogućnost da se scene popularnog akcionog filma snimaju na egzotičnim lokalitetima Kube.

"Kuba je zemlja o kojoj mnogi znaju, ali su je retki i videli. Ovakvi projekti za cilj imaju svakako povećanja interesa javnosti za Kubu", izjavio je savetnik za trgovinske odnose između SAD-a i Kube John Kavulich.

Nikada ranije u istoriji na Kubi nije sniman film, niti serija u rangu popularnosti sa filmom "Paklene ulice". Ranije je snimljen samo mali holivudski komad "Tata" u kojem je glavnu rolu glumio Giovanni Ribisi, a sniman je tokom kubanske revolucije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...