•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

11-11-11, sad pa za sto godina

Da li ste obratili pažnju koji je danas dan? Petak... 11.novembar... 2011.god. … Ima li nešto čudno u datumu, sem silnih jednica... 11-11-11. Ako niste obratili pažnju, takav raspored cifara u datumu će biti tek za sto godina, doduše tada će u datumu biti još jedna jedinica više.

Zbog čega vam sve ovo pišemo, ne zato što smo toliko zaluđeni ciframa, danima ili ko zna čime, već što se ovog vikenda očekuje premijera istoimenog horor trilera u svetskim bioskopima a uveliko sve najave i reklame potenciraju na ovom brojčanom svojevrsnom fenomenu.

Režija je poverena Darren Lynn Bousman-u, a glavne uloge će igrati Timothy Gibbs, Michael Landes i Brendan Price. Radnja je, kako se da i pretpostaviti, vrlo jednostavna – svakih sto godina se “nešto” paranormalno dešava, a naši junaci će imati priliku da saznaju tačno šta je to.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...