•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija koje će vam ulepšati zimu

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da ćete ove zime imati priliku da pogledate nekoliko sjajnih komedija u našim bioskopima.

Ne dozvolite da vas niske temperature spreče da se lepo provedete, jer obilje smeha i dobro raspoloženje vas čekaju u bioskopima.

Predstavljamo vam komedije koje će vas ugrejati i zasmejati do suza:

SVI NA JUG! (ALL GONE SOUTH 2)

U bioskopima od 14. januara 2016.

Režija: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau

Uloge: Christian Clavier ,Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat,
Tarek Boudali , Elodie Fontan, Julien Arruti , Jérôme Commandeur, Valérie Karsenti, Jean-Luc Couchard

Žanr: komedija

Sadržaj: Ekipa ide na odmor – u Brazil! Golupčići Sonja i Frenk su pozvali svoje drugare u luksuzni hotel koji je u vlasništvu Sonjinog pompeznog oca, Alena. Frenk tajno planira da zaprosi Sonju, ali njegovi pokušaji da dobije pristanak njenog oca će završti katastrofalno, a uz prijatelje kao što ih on ima, kome su potrebni neprijatelji ?
Pored Sema koji juri za svakom suknjom, naivnog štrebera Ernesta, intelektualno ograničenog snimatelja Aleksa i njegove mačo devojke Estel, Frenk uvek završi u nevolji i kao predmet sprdnje. Mir i tišina Alenovog luksuznog i ekološkog odmarališta pospešuje želju ove ekipe za sambom, divljim žurkama i senzualnim opuštanjima. Kad Sem isplanira ekskurziju u prašumu gde će se nabacivati slatkim devojkama, Alen će ugrabiti priliku da pošalje svoju brbljivu majku s njima – na Frenkovu odgovornost naravno. Šta može da pođe po zlu?




LUDA VOŽNJA 2 (RIDE ALONG 2)

U bioskopima od 28. januara 2016.

Režija: Tim Story

Uloge: Ice Cube, Kevin Hart, Ken Jeong, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce

McGill, Tika Sumpter, Sherri Shepherd

Žanr: akciona komedija

Scenario: Phil Hay i Matt Manfredi

Studio: Universal Pictures

Sadržaj: Kevin Hart i Ajs Kjub se vraćaju u nastavku hit akcione komedije „Luda vožnja 2" koja je iznedrila najpopularniji komični duo te godine kad se pojavila. Hartu i Kjubu se u nastavku pridružuju reditelj Tim Stori, kao i producenti Vil Peker, Met Alvarez i Lari Brezner koji produciraju film uz Ajsa Kjuba.


PEDESET NIJANSI CRNE (FIFTY SHADES OF BLACK)

U bioskopima od 4. februara 2016.

Režija: Michael Tiddes

Uloge: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk

Žanr: parodija, komedija

Scenario: Rick Alvarez, Marlon Wayans

Sadržaj: Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka! Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza "Ukleta kuća", "Mrak film" i "Bele ribe", stiže parodija kakvu do sad niste videli. Spremite se za erotsku komediju "PEDESET NIJANSI CRNE" koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Crnog.


ZULENDER 2 (ZOOLANDER 2)

U bioskopima od 11. februara 2016.

Režija: Ben Stiller

Uloge: Ben Stiller, Owen Wilson, Kristen Wiig, Will Ferrell, Penelope Cruz, Olivia Munn, Billy Zane, Justin Bieber, Kanye West

Scenario: Justin Theroux

Žanr: komedija

Studio: Paramount

Sadržaj: Nastavak urnebesne komedije u kojoj Derek i Hansel ponovo osvajaju modne piste ali kako to uvek biva sa najboljima u poslu, konkurencija pokušava da ih izbaci iz igre.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...