•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srpska Agata Kristi promoviše roman 'Operacija Eros' u niškom cafeu 'Manila'

Nesvakidašnja promocija romana “Operacija Eros” i “Svetlost svesti” autorke Ane Berbakov zakazana je za subotu, 13. februara u cafeu „Manila“ na Trgu Kralja Milana u Nišu od 21 sat. Prema rečima organizatora osim promocije ova dva romana autorke koju mnogi kritičari upoređuju sa Agatom Kristi, posetiocima se pruža mogućnost da čuju i Anino izlaganje o uticaju pozitivnih misli i zakonu privlačnosti. Ulaz na događaj je besplatan.

Čitalačku publiku u Srbiji Ana je zainteresovala već sa objavljivanjem prvog romana i to po jednom posebnom vidu promocije. Naime autorka je svoj roman sugrađanima iznajmljivala za 1 dinar, a iako je prema njenim rečima dinar materijalan ona je na taj način “stekla veliko isustvo ovim dobro osmišljenim potezom, jer je na taj način njeno delo pronašlo zanimljiv put do čitalaca, novinara i književnih kritičara”.

Ana Berbakov je rođena 18. jula, 1985. godine u Kruševcu. Završila je fakultet za poslovanje u menadžmentu i sada se bavi pisanjem. Kao srednjoškolac, a i kasnije, radila je mnoge poslove iz oblasti menadžmenta, fotografije, štampe, administracije, trgovine, turizma i hotelijerstva. O njenim menadžerskim sposobnostima govorili smo u prethodnom pasusu, a šta je sa oblašću kojima je mnogima draga – književnošću?

Nazivaju je srpskom Agatom Kristi, sposobnom da kriminologiju dovede do neverovatnih zapleta kroz svoje pažljivo birane reči. Veruje u sebe. Veoma je vedra i optimistična osoba, dosledna svojim ciljevima. Hobi su joj astrologija, crtanje i fotografija, a pasija old tajmeri i kuvanje. Kako Ana kaže „… i kao što svaka krimi priča sa sobom nosi poruku da na kraju uvek dobro pobedi zlo, tako i ona nepresušno veruje u to dobro“. Ana je povremeno pisala za razne novine i portale, a sada najviše piše o Zakonu privlačnosti na svom internet blogu konkretno.co.rs o čemu će takođe govoriti na svom druženju sa niškom publikom u subotu, 13. februara od 21 sat u cafeu „Manila“.

Promocija će ujedno biti i uvod u 14. februar, praznik Svetog Trifuna, koji se u narodu slavi kao zaštitnik mnogih zanata, pre svega vinogradarskog, ali i bračne ljubavi i vernosti.

Običaj da se polovinom februara slavi praznik zaljubljenih potiče iz vremena antičke Grčke i Rima, kada su slavljena božanstva plodnosti i zaštitnici svetosti braka.

Posetioci će imati jedinstvenu priku da tokom promocije kupe roman „Operacija Eros“ po promotivnoj ceni, sa posvetom autorke, koji može biti prigodan poklon voljenoj osobi.

Ana Berbakov je za svoj rad dobijala i mnoge nagrade. U 2015. godini objavila je svoju prvi zbirku pesama “Svetlost svesti”, kojom je premijerno na Beogradskom sajmu knjiga predstavila i svoju novoformiranu izdavačku kuću „Caesar books”.

Website:mediapress.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu