•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jamie Foxx je heroj i izvan filma

Dobitnik Oscara, četrdesetosmogodišnji glumac Jamie Foxx, u ponedeljak veče, 18. januara, spasao je jedan život. Kao pravi superheroj…Prema podacima kalifornijske patrole, tridesetdvogodišnji Brett Kyle, vozio je van dozvoljene brzine kad se njegov auto zabio u drenažne cevi i beton pa se prevrnuo nekoliko puta i počeo da gori.Dok je bio zarobljen unutar automobila, dvoje svedoka, uključujući Foxxa, pritrčali su u pomoć vozaču.

Jamie je zgrabio alat za pomoć iz svog auta, koji im je omogućio da razbiju prozor, prerežu metal i izvade Kylea živog iz automobila.Kylov otac, Brad dao je izjavu za ABC News: “Nije mi važno ko ga je spasao ili šta radi u životu. Iznenađuje me sama ideja da je neko spreman to da napravi. Ovo su suze radosnice. Kyle ima dve sestre i brata i oni su mogli da izgube brata da nije bilo njega”.Jamie je dao izjavu za ABC 7 News u kojoj je rekao da je automobil eksplodirao svega pet sekundi nakon što je Kylea izvukao van.Kyleu je pružena medicinska pomoć, a nakon toga je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...