•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen novi trailer za 'Suicide Squad'

Warner Bros Pictures je objavio novi trailer za nadolazeći film "Suicide Squad" baziran na stripu DC Comicsa.

Radi se o delu koje spada u najiščekivanije filmove za 2016. godinu, a ako pitate ljubitelje stripova - zasigurno i najiščekivanijem.

Film prati grupu zlikovaca u privremenoj službi dobra. Naime, tajna vladina agencija regrutuje zatvorene zločince kako bi izvršili izuzetno opasne tajne operacije u zamenu za pomilovanje.

Uloge koje garantuju dobru zabavu tumače Scott Eastwood, Margot Robbie, Will Smith, Ben Affleck, Cara Delevingne, Jared Leto i drugi.

Film potpisuju režiser David Ayer i scenarista David Ayer na osnovu stripa Johna Ostrandera pod nazivom "The Suicide Squad" ili "Task Force X". Premijera je zakazana za 5. avgust 2016.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu