•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 04. do 10.februara

DEDPUL - Od 10. februara
Zasnovan na Marvelovom najnekonvencijalnom antiheroju, Dedpul priča poreklo bivšeg operativca Specijalnih Jedinica koji je postao plačenik Vejdu Vilsonu, koji je nakon što je podgrnut lažnom eksperimentu zbog kojeg je dobio neverovatne iceljiteljske moci, stvara svoj alter ego Dedpul. Naoružan svojim novim sposobnostima i crnim, uvrnutim smislom za humor, Dedpul lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

PEDESET NIJANSI CRNE - Od 4. februar
Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste videli. Spremite se za erotsku komediju “PEDESET NIJANSI CRNE” koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Crnog.

MUČENICE - Od 4. februara
Desetogodišnja Lusi uspeva da pobegne iz izolovanog skladišta gde je bila zatočena i mučena. Duboko potresena svime što joj se desilo, ona se bori sa užasnim noćnim morama. Smeštena u sirotištu, njena jedina uteha je Ana, devojčica njenih godina. Skoro deceniju kasnije, i dalje u borbi sa demonima iz prošlosti, Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila. Kako se Ana i ona približavaju istini, suočavaju se sa davno potisnutim nočnim morama. Ako ne pobegnu, sudbina mučenika ih čeka.

PIKSIJI MALI VILENJACI - Od 4. februara
Džo Bek, tridesetogodišnji muškarac, propušta dan kada se izbacuje smeće i odluči da svoj problem reši tako što će kesu đubreta baciti u obližnju jarugu. Đubre krene kao lavina niz nizbrdicu i zbriše skriveno selo Piksijeva i ozbiljno povredi Princa Piksijeva Vilijama. Uzrujan, Kralj Piksijeva naređuje da njegov najmlađi sin Semjuel baci „Piksijevu kletvu“ na Džoa.

Od 4. do 9. februara

Luda vožnja 2

Mučenice

Povratnik 4K

Povratnik

Pedeset nijansi crne

Alvin i veverice: Velika avantura

Vreme je za grudvanje 3D

Dobri dinosaurus 3D

Piksiji mali vilenjaci

17:30

21:40

19:30

17:00

20:00 22:10

14:00

11:40

15:00

12:00 13:30 16:00


Sreda, 10. februar


Dedpul

Mučenice

Povratnik

Pedeset nijansi crne

Alvin i veverice: Velika avantura

Vreme je za grudvanje 3D

Dobri dinosaurus 3D

Piksiji mali vilenjaci

18:00 20:00 22:00

21:40

17:00

20:00

14:00

11:40

15:00

12:00 13:30 16:00

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....