•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'I Saw the Light' odložen za 2016. godinu

Nakon premijere filma na filmskom festivalu u Torontu prošlog meseca, Sony je odučio da odloži bioskopsku premijeru biografske drame I Saw the Light.

"I Saw the Light" originalno je najavljen za bioskopsku distribuciju u SAD-u prošle godine, tačnije 27. novembra. Novi datum je čak 4 meseca kasnije pa će ova biografska drama u bioskopima biti tek 25. marta 2016. godine.

Prema izveštavanju The Wrapa razlozi za takvu odluku su višestruki, a među njima je i žestoka konkurencija između ovogodišnjih potencijalnih kandidata za Oscara.

Osim toga, reakcija kritičara na premijeru filma je bila u najmanju ruku mlaka, a na kraju i sama zvezda filma Tom Hiddleston zbog snimanja filma Kong: Skull Island neće biti u mogućnosti da promoviše film.

Tom Hiddleston u filmu glumi američku country zvezdu Hanka Williamsa, čoveka velikog muzičkog talenta, ali s mnogim porocima i problemima. Uprkos tragičnom životu Hank Williams je ostavio dubok trag na muzičku baštinu SAD-a.

Uz Toma Hiddlestona glumiće i Elizabeth Olsen, dok ostalu glumačku postavu čine Cherry Jones, Bradley Whitford, Maddie Hasson i Wren Schmidt.

Marc Abraham je režirao film prema vlastitom scenariju, kojeg je napisao prema knjizi Hank Williams: The Biography.

Kako je još prošle godine najavljeno, Tom Hiddleston će u filmu i pevati, a mali deličak njegovih muzičkih sposobnosti možete videti niže u kratkom isečku iz filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....