•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Ave, Cezare!' otvara Berlinski filmski festival

Najnoviji film braće Koen "AVE, CEZARE!" (HAIL, CAESAR!) otvoriti 66. Berlinski filmski festival u četvrtak, 11. februara.

Domaća publika imaće priliku da premijerno vidi ovu komediju u okviru ovogodišnjeg Festa 2. marta u Sava Centru u 22 časova i 3. marta u Sava Centru u 13.30 časova.
Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava Centra i putem prodajne mreže Eventim.

Od 3. marta komedija "AVE CEZARE!" stiže i na redovne bioskopske repertoare.

Dobitnici četiri Oskara, Džoel i Itan Koen, napisali su scenario i režiraju film „Ave, Cezare!", komediju sa najvećim filmskim zvezdama, smeštenu u period zlatnog doba Holivuda.
U filmu igraju Džoš Brolin, Džordž Kluni, Alden Erenrajh, Rejf Fajns, Džona Hil, Skarlet Johanson, Frensis Mekdormand, Tilda Svinton i Čening Tejtum.
„Ave, Cezare!" prati jedan dan u životu čoveka koji rešava probleme za studio, i to dan kad će morati da reši mnogo problema.

Kad najveća svetska zvezda nestane, a njegovi otmičari zatraže ogromnu otkupninu, biće potrebna snaga najvećih holivudskih imena da se reši misterija njegovog nestanka. Ovaj najinventivniji film braće Koen, odvešće publiku u najkomičniju potragu za zločincem i predstaviće neočekivani humor i dramu iza kulisa filmske industrije.

„Braća Koen nam donose fantastično napravljeno ludiranje kroz vintidž Holivud u ovom smešnom i promišljenom zabavnom filmu."

Variety

„Kombinacija rediteljske sposobnosti braće Koen i Džordža Klunija u potpuno lakrdijaškom stilu još jednom predstavlja holivudsku magiju. Kad Koenovci naprave hit, ne postoji ništa bolje od toga."

Brajan Truit, USA Today

„Fantastičan humor, nezaboravni likovi i kinematografija toliko bogata i zasićena da vam dođe da umočite kolač u nju."

Lea Grinblat, Entertainment Weekly

„Genijalna Tilda Svinton. Brolin, u ulozi u kojoj je dao celog sebe. On je prosto izvanredan. Skarlet Johanson je prava poslastica. Čening Tejtum je fantastičan. I sve čestitke sjajnom Aldenu Erenrajhu. Ovo je neverovatno duhovito. Njihov film nikad ne gubi uzbudljivu svežinu. 'Ave, Cezare!" je ljubavna posveta razigranom snimanju filmova. Funkcioniše besprekorno. Koenovci su izveli ovo sa stilom. Oni su nezamenljivi."

Piter Travers, Rolling Stone

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...