•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Top Gear zvanično predstavio celu ekipu

Danima se špekulisalo o tome kako će ekipa Top Geara izgledati na kraju, jer su predstavljeni samo pojedini prezenteri. Na oficijelnoj stranici su objavljena imena svih članova ekipe.

Chrisu Evansu, Mattu LeBlancu i The Stigu pridružiće se Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan i Rory Reid.

Sabine Schmitz je profesionalni motociklista iz Nemačke koja učestvuje u brojnim trkama. Do sada se pojavila nekoliko puta u epizodama showa.

"Odrasla sam u Nurburgringu i većinu života se trkam. Ovo je šansa da kombinujem vožnju i snimanje, što se ne sme propustiti", rekla je Sabine.

Chris Harris je popularna zvezda automobil showa "Chris Harris on Cars" na YouTubeu.

"Top Gear je uticao na moj život koji je ispunjen automobilima, na moju percepciju automobila i opsesiju njima. Ne odustajem", kazao je Chris.

Rory Reid je novinar iz auto-moto sveta, a Eddie Jordan je poznati stručnjak i bivši šef tima Formule 1. Sarađivao je s čuvenim vozačima poput Michaela Schumachera i Damona Hilla.

Podeli:



Preporucujemo