•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Belgica (2015) - uskoro

Belgika je priča o dva brata: harizmatičnom i temperamentnom Frenku – mužu, ocu i neizlečivom ženskarošu, i njegovom ambicioznom ali neiskusnom, jednookom mlađem bratu Džou, koji je vlasnik ozloglašenog bara pod imenom Belgika.

Kada Frenk pomogne da Belžika postane najpopularnije mesto dobre muzike, lepih ljudi i razvrata, braća se udružuju i proširuju bar. Belžika ubrzo postaje još veća i još bolja. Čini se da su braća otkrila formulu uspeha, dok ne shvate da je vođenje posla tih razmera komplikovanije nego što su mislili, zbog čega trpi njihov odnos i njihov lični život. Ova precizno osmišljena priča brzog ritma, koju prate eklektički zvuci proslavljenog belgijskog benda Soulwax, pokazuje opojni put ka uspehu i pad koji za njim sledi.

Glumci: Stef Aerts, Tom Vermeir, Charlotte Vandermeersch, Hélène Devos
Režiser: Felix Van Groeningen

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...