•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dugo očekivana komedija 'Zulender 2' je u bioskopima!

Komedija "ZULENDER 2" nalazi se na repertoarima naših bioskopa, a mi vam otkrivamo samo deo spiska poznatih ličnosti koje se pojavljuju u njemu.

DŽASTIN BIBER, STING, ANA VINTUR, VALENTINO GARAVANI, TOMI HILFIGER, MARK DŽEJKOBS, ALEKSANDAR I VERA VENG, KEJTI PERI, SUZAN SARANDON, KIFER SATERLAND, BENEDIKT KAMBERBAČ, DŽO DŽONAS, BILI ZEJN, ARIANA GRANDE, DŽON MALKOVIČ, KEJT MOS, SUZAN BOJL i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta mode, glume i muzike s razlogom su odlučile da svojim pojavljivanjem daju doprinos ovoj kultnoj komediji koju svi vole, i koju ne bi trebalo propustiti.

Ben Stiler, Oven Vilson i Vil Farel repriziraju svoje uloge iz prvog dela, a Penelopa Kruz i Kristen Vig se priključuju ovoj fantastičnoj ekipi.

„Zulender 2" je rađen u režiji Bena Stilera, a po scenariju Džastina Teroa, Bena Stilera, Džona Hamburga i Nikolasa Stolera.

Kad smo poslednji put videli muške modele Dereka (Ben Stiler) i Hansela (Oven Vilson), oni su uživali u čarima „Derek Zulender Centra za decu koja ne čitaju dobro i žele da nauče da rade i druge stvari," a Mugatu (Vil Farel) je bio iza rešetaka. Nepredvidljiva katastrofa je pogodila Centar i primorala ovu dvojicu da se povuku u ilegalu, daleko od očiju javnosti. Petnaest godina kasnije, pronalazimo još uvek posramljenog Dereka i Hansela kako vode izolovane živote, daleko jedan od drugog i ostatka sveta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...