•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Partisan (2015) - uskoro

Na obodima grada koji se raspada, jedanaestogodišnji Aleksander živi u izolovanoj komuni, zajedno sa drugom decom, njihovim majkama i harizmatičnim vođom Gregorijem.

Gregori uči decu kako da čuvaju stoku, uzgajaju povrće, rade u zajednici – i kako da ubijaju. Kako se primiče Aleksanderov prvi zadatak kao ubice, on počinje da preispituje pravila koja vladaju u komuni, a naročito Gregorijevo tihi ali svemoćni uticaj. Osećajući da ga ugrožava Aleksanderov sve veći otpor da se povinuje naređenjima, Gregorijevo ponašanje postaje neuravnoteženo i neprijateljsko prema detetu koje je nekada smatrao za svog sina. I dok se njihove suprotnosti zaoštravaju, život u komuni se raspada i njeni stanovnici strepe od nasilnog razrešenja ovog problema. Film je nagrađen na Sandens festivalu.

Glumci: Vincent Cassel, Jeremy Chabriel, Florence Mezzara
Režiser:

Ariel Kleiman

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...