•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbogom, kapetane Lasard!

Gluma, najpoznatiji po ulozi kapetana Lasarda u urnebesnoj komediji “Policijska akademija”, preminuo je u 98. godini. Malo ko nije gledao ili ne zna za urnebesnu komediju “Policijska akademija”.Ovaj film, koji ima sedam nastavaka, posebnim je učinio i glumac Džordž Gejns, koji je ostvario ulogu kapetana Lasarda, rasejanog, ali pravičnog komandira policijske Akademije.

Nažalost, Gejns nas je napustio u svojoj 98. godini.

Gejns je rođen 1917. godine u Helsinkiju (Finska), a odrastao je u Engleskoj, Francuskoj i Švajcarskoj. Tokom Drugog svetskog rata pridružio se holandskoj Kraljevskoj mornarici.
Posle rata otišao je u SAD, gde se najpre oprobao u njujorškoj operi, ali se potom opredelio za glumačku karijeru. Glumio je u mnogim televizijskim serijama i filmovima, a poslednji koji je snimio bio je “Just Married” 2003. godine, sa Eštonom Kučerom i Britani Marfi u glavnim ulogama.

Ovo je jedna od najpoznatijih scena sa njim:

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...