•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još uvek su jedan od najlepših parova Hollywooda

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones su u novembru obeležili 15. godišnjicu braka, ali još uvek su jedan od najlepših parova Hollywooda.

Par je to i dokazao na crvenom tepihu AARP Movie For Grownups dodele nagrada u Beverly Wilshire Hotelu u Beverly Hillsu, gde su došli držeći se za ruke i smeškajući se jedno drugom.

Nekad velikom holivudskom zavodniku Michaelu danas je 71 godina, dok je Catherine 46, ali očito je da im godine nisu nikakva prepreka za ljubav. Pre tri godine nakratko su prekinuli, ali ta je epizoda daleko iza njih.

“Oboje smo se morali potruditi, ništa se ne bi dogodilo da se samo jedno od nas trudilo, a drugo da je odustalo. Danas smo oboje mudriji i nežniji. To se prirodno dogodi vremenom. Svesni smo svega na čemu možemo biti zahvalni”, rekla je Catherine, koja se u to vreme borila sa bipolarnim poremećajem.

Porodica je prošla i vrlo težak period kada se Michael borio s karcinomom grla, a Catherine je naknadno rekla da je najgori trenutak njenog života bio kada su je deca pitala hoće li im tata umreti.

Srećom, Michael se oporavio a par je danas srećniji nego ikad.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu