•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak 'Blejd ranera' u januaru 2018!

Dugo očekivani nastavak kultnog filma reditelja Ridlija Skota „Blejd raner“ u bioskope stiže u januaru 2018. godine, preciznije trećeg ponedeljka u januaru na Dan Martina Lutera Kinga.

U nastavku naučno-fantastičnog klasika Ridlija Skota iz 1982. godine, koji će režirati Denis Vilenev, igraće Rajan Gosling i Harison Ford, koji će ponovo igrati Rika Dekarda, najavili su predstavnici producentske kuće “Alcon Entertainment”.

Simanje u studiju „Vorner bros“ počinje u julu.

Radnja filma će se oslanjati na prvi deo Blejd ranera, ali će biti smeštena u vreme nekoliko desetina godina kasnije.

Ostvarenje će u bioskopima biti 2018. godine, trećeg ponedeljka u januaru kada se svake godine širom SAD slavi lik i delo Martina Lutera Kinga.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...