•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Noma My Perfect Storm (2015) - uskoro

Noma, moja savršena oluja je kreativno putovanje u misaoni svet kuvara Renea Redžepija.

Kako je uspeo da načini revolucionarni preokret u čitavom svetu gastronomije, izmislivši azbuku i rečnik kojima je, nordijskoj kuhinji, doneo novi „pedigre“, i da stvori novi jestivi svet, istovremeno radikalno promenivši sliku o modernom kuvaru? Njegova priča nalikuje klasičnim bajkama: ružno pače se preobrazilo u veličanstvenog labuda, koji sada vlada nad univerzumom moderne gurmanske kuhinje. Ali ispod uglačane površine, pojavljuju se pukotine u vidu starih rana. Godina 2013. bila je najgora u Redžepijevoj karijeri. Pratimo njegovu borbu za povratak na vrh, preosmišljavanje NOMA-e i ponovno osvajanje titule najboljeg restorana na svetu, po četvrti put, 2014. godine.

Glumci: René Redzepi
Režiser: Pierre Deschamps

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu