•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pierce Brosnan i Jackie Chan u borbi protiv terorista

Dva najveća svetska heroja akcionih filmova udružiće snage, budući da je Pierce Brosnan prihvatio da glumiti uz Jackiea Chana u za sada neimenovanom akcionom trileru.

Kako saznaje The Wrap za ovaj projekt studija STX Entertainment i SR Media Corporation za reditelja je izabran Martin Campbell poznat po filmovima Zorro: Maskirani osvetnik, te James Bond hitovima James Bond 007: Zlatko oko i Casino Royale.

Radnja filma odvijaće se u Londonu, a Chan će glumiti skromnog vlasnika restorana u kineskoj četvrti. Nakon što ga razočara nepravda pravnog sistema, prisiljen je da odbaci svoja moralna načela kako bi pronašao i uhvatio zločinačku grupu irskih terorista odgovornih za smrt njegove voljene kćeri. Brosnan će s druge strane igrati lik Liama Hennessyja, bivšeg pripadnika IRE, koji je sada vladin službenik.

Martin Campbell koji će nakon 20 godina ponovno sarađivati s Brosnanom, film će režirati prema scenariju Davida Marcona i Petera Buchmana koji su ga razradili prema romanu The Chinaman. Film bi uskoro trebao krenuti u produkciju, a ostaje nam vidimo hoće li Brosnan ipak stati na stranu Jackiea Chana i pomoći mu u borbi protiv terortista.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....