•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako Simpsoni vide aktuelne američke kandidate za predsednika Amerike

Neponovljivi Simpsoni fanovima su podarili klip posvećen trenutno aktuelnoj predsedničkoj kampanji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Klip, koji nije deo nijedne regularne epizode, posvetio je po desetak sekundi svakom od trenutnih kandidata Demokratske i Republikanske partije, uključujući Hillary Clinton i Donalda Trumpa.

Priča prati Marge koja se budi iz noćne more dok se u pozadini čuju pravi snimci prepirki sa debata. Samo misleći na političare, izabranicu srca Homera Simpsona pogađa napad panike praćen hiperventilacijom.

"Ne mogu ovo podneti. Lepo ponašanje je nestalo iz politike! Šta je sa ovim čudacima?", pita se Marge, a sa njom i veći deo sveta čiji političari zaslužuju prezir.

Nakon Homerovog saveta da o kandidatima misli pozitivno, Marge pada u san gde ih zamišlja u raznim situacijama gde Clinton skače na Sandersa, pri kojem Trump dubi na glavi i gde ga Jeb Bush na kraju udara u međunožje.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...