•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeremy Clarkson se izvinio producentu Top Geara

Jeremy Clarkson je objavio javno izvinjenje producentu emisije Top Gear nakon što je tužba prema poznatom voditelju pretvorena u nagodbu kojom su zadovoljne obe strane.

Tužba je bila teška impozantnih 126.000 eura, a zasnivala se na nanesenim povredama i rasnoj diskriminaciji. Podsećamo, producent Oisin Tymon je podneo tužbu protiv Clarcsona zbog razrezane usne kao posledice udarca kojeg je dobio od voditelja u martu 2015. godine.

Clarkson je tada navodno pobesnio nakon što je saznao da na pauzi snimanja ne može naručiti posebnu vrstu jela nakon čega je producenta nazvao "irskom p****m" i udario ga.

Tymonovi advokati su tokom nedelje objavili kako je dogovor u parnici postignut, mada detalji nagodbe nisu otkriveni.

Ipak, izgleda da je izvinjenje deo dogovora pa je Clarcson izdao obraćanje javnosti u kojem izražava žaljenje zbog incidenta koji ga je na koncu koštao posla u BBC-u.

"Želim da kažem Oisinu Tymonu kako mi je žao zbog incidenta i posledica koje su zatim usledile. Želim da kažem kako on nije kriv i da je bez razloga iskusio patnju za koju se takođe izvinjavam. Drago mi je da je cela stvar napokon rešena. Oisin je oduvek bio kreativni deo emisije Top Gear i želim mu uspeh u njegovim budućim projektima", napisao je Clarkson.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...