•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mi gran noche (2015) - uskoro

Ova urnebesna komedija otkriva nam svet iza kamere, kojim vladaju uobražene zvezde i nesnosni producenti, kao i to da hleb statista ima sedam kora.

Hose učestvuje na snimanju novogodišnjeg šou-programa. Usred avgusta! Sa grupom statista provešće nedelju dana zatvoren u studiju, gde će, okupan u znoju, proslavljati lažni doček 2016. Po stotinu puta iznova, sve dok nadobudni režiser ne bude zadovoljen njihovim aplauzima. Ni zvezde šoua nisu oduševljene. Večiti rivali, pevači Alfonso i Adan, sabotiraju jedan drugog zarad najgledanijeg nastupa. Voditelji se, takođe, ne podnose i utrkuju se kako bi stekli poverenje producenta, koji očajnički pokušava da spreči zatvaranje televizije. I dok se smeju i aplaudiraju besmislenim nastupima, statisti šize od muke, a naš junak Hose se zaljubljuje u koleginicu Palomu... Može li dobar čovek da preživi ovu „šljokičavu“ farsu koja odslikava pravi život?

Glumci: Raphael, Mario Casas, Pepón Nieto
Režiser: Álex de la Iglesia

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...