•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio o potencijalnom Oscaru: Ja sam svoje napravio, to je sad u tuđim rukama

Obožavatelji američkog glumca Leonarda DiCaprija širom sveta željno iščekuju dodelu Oscara koja će se održati ove nedelje jer pretpostavljaju kako bi američki glumac konačno mogao dobiti zlatnog kipa za svoj film "Revenant".

Činjenica da Leonardo DiCaprio nikad nije dobio Oscara (a pamtimo ga po ulogama u izuzetnim i priznatim filmskim ostvarenjima), tema je za sebe, pa je tako i sastavni deo brojnih intervjua sa slavnim glumcem.

Novinari su DiCaprija u proteklim mesecima pitali razne stvari - misli li da će sa filmom Revenant konačno dobiti Oscara, i kakav je osećaj uopšte biti nominovan?

"Tako sam zahvalan Akademiji za priznanje za ovaj film. Snimati film Revenant bilo je jedno od važnijih iskustava u mom životu, a ništa ne bi bilo moguće bez fantastičnog tima, talenta i vizije režisera Alejandra Iñárritua. Čestitam svim ostalim nominovanim glumcima i hvala Akademiji", stoji u Leovoj zvaničnoj izjavi nakon nominacije za Oscara.

Na pitanje o tome kakav je osećaj biti nominovan za Oscara, Leo kaže da je odlično, pogotovo uzevši u obzir dug vremenski period tokom koga je radio na filmu.

Na pitanje o tome očekuje li da će dobiti Oscara ove godine, kaže:

"Videćemo. Te stvari su izvan moje kontrole. Ja sam svoje napravio, ostalo je sad u tuđim rukama. Znam da to zvuči kao kliše, ali nagrade nisu razlog zašto pravimo filmove. Filmove pravimo jer volimo ovu umetničku formu i kako bismo se jednog dana mogli osvrnuti iza sebe i reći: Ja sam to napravio i dao sve od sebe da to uradim kako treba."

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....