•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pučinijeva 'Manon Lesko' uživo iz Metropolitena u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center!

Direktan prenos iz Metropolitena najstarije Pučinijeve opere, „Manon Lesko“, zakazan je za subotu, 5.mart, samo u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, od 19 časova.

Ovo delo Đakoma Pučinija je izvedeno ukupno 215 puta u Metropolitenu. U prvoj postavi, 1907. godine, u glavnim ulogama su se našli fenomenalni Enriko Karuso, Lina Kavaleri i Antonio Skoti.

Aktuelnu postavku sada čine Kristin Opolais i Roberto Alanja, koji su se našli u ulogama dvoje nesuđenih ljubavnika, kao vodećih likova opere „Manon Lesko“, Pučinijeve strastvene adaptacije klasičnog romana o devojci slobodnog duha koja postaje popularna u Parizu. Nova produkcija postavljena još 40-ih godina prošlog veka, ponovo je okupila reditelja Sir Ričarda Ajra i scenografa Roba Hovela, koji su zajedno radili neke od Metovih opera iz prethodnih sezona – „Figarova ženidba“, „Karmen“ i „Verter“. Metropolitenov glavni dirigent Fabio Luizi diriguje novom postavkom u kojoj nastupaju i Masimo Kavaleti kao Lesko, narednik kraljevske garde i brat Manon Lesko, i Brindli Šerat kao glavni kraljevski rizničar Žeron.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom 4 ili više karata za prikazivanje ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1000 dinaraza sezonu 2015/2016.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu