•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Legendarni David Hasselhoff će ponovo da glumi u Baywatchu

Verujemo da su retki oni koji se ne sećaju kultne TV serije 'Baywatch' koja je ns vrh popularnosti vinula Davida Hasselhoffa i Pamelu Anderson, a ako je verovati najavama, popularni Hoff će ponovo igrati Mitcha.

Slavni glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock je na svim svojim nalozima na društvenim mrežama objavio da se Hasselhoff vraća u Čuvare plaže, odnosno u filmsku verziju koja se trenutno snima.

Hoff je skoro celu deceniju glumio Mitcha Buchanona, a radio je i kao producent TV serije, sve do njenog finala u verziji Baywatch Hawaii.

Glumac/pevač će se tako pridružiti Zacu Efronu, Alexandri Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanki Chopri i Hannibalu Buressu u filmskoj ekranizaciji serije koja je premijeru doživela 1989. godine na NBC-ju.

Originalni Baywatch u ekipi je pored Hoffa imao Parkera Stevensona, Shawna Weatherlyja, Billyja Warlocka, Eriku Eleniak, Petera Phelpsa, Brandona Calla i Holly Gagnier.

Kasnije im se pridružila Andersonova.

Režisersku palicu ovog filma drži Seth Gordon (Horrible Bosses, Identity Thief), a producenti će biti Dwayne Johnson, Michael Berk, Greg Bonnan, Beau Flynn, Dany Garcia i veliki Ivan Reitman uz Douglasa Schwartza.

Još uvek se čeka potvrda špekulacija o pojavi i Pamele Anderson.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...