•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera pozorišne komedije 'Škola za ljubavnike' u Aleksincu

Premijera pozorišne komedije „Škola za ljubavnike“, sa Milanom Vasićem, Milanom Kalinićem, Jelenom Rakočević, Aleksandrom Cucić i Bojanom Stojčetovićem, koji je napisao tekst i režirao predstavu, biće održana u aleksinačkom Domu kulture u četvrtak, 17. marta od 20 sati.

Radnja predstave smeštana je u Italiji 50-ih godina prošlog veka. Muž i žena, vrlo uspešni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu dovodi do odluka koje će im promeniti živote.

Naizgled obični bračni problemi pretvoriće se u komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše, a tu su i čudna služavka, kućni prijatelj advokat i unajmljeni profesor, navodi se u najavi.

Karte za ovu hit komediju se prodaju na blagajni Doma kulture.

Predstava koju će svako poželeti da odgleda opet. Ne propustite premijerno izvođenje u Aleksincu. – poručuje oprobana glumačka ekipa.

Milan Kalinić – Najava gostovanja predstave „Škola za ljubavnike“ u Aleksincu i Kruševcu:

Website:mediapress.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu