•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Romantično remek-delo Bruklin od sutra u bioskopima

Film „Bruklin“ snimljen po istoimenoj hit knjizi Kola Toibina i nominovan za tri Oskara dolazi u domaće bioskope.

Svako ko je ikad uzeo kofere i otišao od kuće osetio je šta znači nostalgija. Osećaj pripadnosti mestu odakle si došao meri se ljudima koje iza sebe ostavljaš. Svako ko je ikad uzeo kofere zna da osećaj nostalgije pre ili kasnije prođe. Izgradiš život, upoznaš ljude i kad se vratiš u mesto na koje te vuče nostalgija ono više nije u potpunosti tvoje. Sad si razdvojen, rastrgan na dva različita mesta u kojima si izgradio život. Film „Bruklin“ je o svemu tome. Duboko dirljiva priča o Eilisi Lejsi, mladoj irskoj imigrantkinji, koja pronalazi svoj put kroz Bruklin tokom 1950-ih. Privučena obećanjima Amerike, Eilis napušta Irsku i udobnost majčinog doma i upućuje se ka obalama Njujorka. Prvi okovi nostalgije brzo nestaju kada sveža romansa baci na Eilis opojne čari ljubavi. Ali, uskoro, njenu poletnost prekida njena prošlost i Eilis mora da izabere između dve ljubavi, dve zemlje i života koji nude.

Nominovan za tri Oskara i to u najvažnijim kategorijam – najbolji film, najbolja glavna glumice i adaptiran scenario. U glavnim ulogama Serše Ronan, Emori Koen i Donal Glison.

Priča o upornoj devojci i jednom vremenu kada su važila drugačija pravila nego danas u bioskopima od 17. marta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...