•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao novi trailer za 'Warcraft'

Warcraft se vratio s novom međunarodnom najavom. Samo nekoliko meseci pre najavljene premijere novi trailer je upravo ono što je trebalo publici da se ponovno zainteresira za film koji je već dugi niz godina u produkciji.

Nakon odlaganja najavljene premijere, ovaj trailer sigurno pokazuje film u boljem svetlu. Jednominutni trailer daje novi pogled na fantastičnu epsku priču zasnovanu na računarskoj igri istog imena. Svet prepun orka zahtevao je specifičnu vizualnu estetiku od ove filmske adaptacije, a čini se kako su je dobrom primenom CGI-ja konačno uspeli postići.

S obzirom da i Universal studio i Blizzard Entertainment imaju na umu od igre napraviti filmsku trilogiju, pitanje je hoće li privući publiku koja nije upoznata s računarskom igrom. Osim epskih scena borbe, u novom traileru publika je dobila i bolji pogled na glavne likove pa se čini kako je ovo korak u dobrom smeru.

Sinopsis filma glasi: Miroljubivo kraljevstvo Azerotha nalazi se na ivici rata kada se njihova civilizacija nađe na putu invazije zastrašujućeg neprijatelja. Orci beže iz svojih domova u nadi da se nasele u novom svetu. Spajanjem dva različita sveta sukobiće se dve vojske i dva heroja.

Redatilj koji će ovaj opsežan mitološki svet doneti na filmska platna je Duncan Jones, a u glavnim ulogama se nalaze Dominic Cooper, Travis Fimmel, Ben Foster, Paula Patton, Ben Schnetzer, Ruth Negga, Toby Kebbell, Robert Kazinsky, Clancy Brown, Anna Galvin i Daniel Wu.

Warcraft ćete moći da pogledate u bioskopima od 10. juna ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu