•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Magazin Hello! se izvinio Georgeu Clooneyu zbog izmišljenog intervjua

Jedan od najpoznatijih svetskih magazina koji objavljuje vesti o poznatim ličnostima Hello! izvinio se glumcu Georgeu Clooneyu zbog objavljivanja intervjua za koji zvezda tvrdi da je "potpuno izmišljen", odnosno da ga nikad nije dao.

Citate iz spornog intervjua - u kojem glumac navodno priča o svome braku sa advokaticom Amal Clooney - prenela su izdanja i mediji širom sveta.

"Nisam dao intervju za Hello! i citati koji se pripisuju meni, nisu tačni", izjavio je Clooney. On je naglasio kako je "to da se 'ekskluzivni intervjui' u potpunosti izmišljaju nešto novo i veoma uznemirujući trend".

Hello! je saopštio kako je kupio intervju u dobroj nameri od agencije Famous. Magazin se u izjavi u petak izvinio Clooneyu i njegovoj supruzi Amal zbog neugodnosti koje im je objavljivanje tog intervjua prouzrokovalo.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu